Stadiul realizării obiectivelor din Parcul de agrement Cornișa!

Stadiul realizării obiectivelor din Parcul de agrement Cornișa!
Primarul Ovidiu Portariuc a prezentat, vineri, gradul de realizare a fiecărui obiectiv din parcul de agrement Cornișa.

Potrivit acestuia, o parte dintre lucrări sunt într-un stadiu destul de avansat, fiind realizate în procent de 50 sau chiar 75%.

Astfel, drumurile  au fost executate în procent de 70%, la această dată nefiind realizat accesul principal și aleile din incintă.

La utilități, la  rețele termice lucrările au fost realizate în procent de 75%, rețeaua de apă 75%, iar rețeaua de energie electrică 80%.

“Se află în pregătire documentația tehnică pentru împăduriri. 22 de hectare vor fi împădurite începând cu luna martie-aprilie, zeci de mii de arbori vor fi plantați. Amfiteatrul în aer liber a fost realizat în procent de 50%, la fel terenurile de sport și vestiarele, iar piscinele în procent de 25%. La bazinul olimpic se lucrează la cofrare stâlpi", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Până acum municipalitatea a plătit constructorului pentru lucrările efectuate circa 14 miloane de lei. Muncitorii și-au creat front de lucru inclusiv pe perioada sezonului rece.

Investiția de la Cornișa trebuie finalizată în anul 2015.

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
41

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
28

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...