Ovidiu Portariuc promite teren sintetic, tribune acoperite la stadion si un campus sportiv pentru juniori!

Ovidiu Portariuc promite teren sintetic, tribune acoperite la stadion si un campus sportiv pentru juniori!
Primarul Ovidiu Portariuc este pregatit sa sustina mai mult fotbalul in Botosani, in anul 2015.

Pentru ca echipa FC Botosani sa poata juca si in sezonul urmator pe stadionul Municipal, Liga Profesionista de Fotbal a solicitat ca 2.000 de locuri de la tribuna sa fie acoperite, iar edilul pregateste un proiect in acest sens.

"Vrem sa realizam un proiect pe fonduri europene pentru a putea realiza acoperirea tribunelor. E un proiect ambitios, dar doar printr-un proiect european poate fi finantat. Vom face studiile tehnice si vom vedea valoarea", a precizat primarul municipiului Botosani.

Acesta a spus ca are in plan si construirea unui campus sportiv pentru ca echipele de juniori sa aiba unde se pregati.

"Era in obiectivul nostru sa facem un campus sportiv care sa cuprinda si acest teren sintetic. Nu am gasit suficient teren disponibil pentru campusul sportiv. Am discutat cu cei de la Zona Metropolitana si in primavara incercam sa identificam terenul, pentru ca e vorba de cateva hectare sa facem un campus sportiv", a declarat Ovidiu Portariuc.

Pana atunci, edilul sef vrea sa construiasca de urgenta un teren sintetic, unde FC Botosani, dar si echipele de juniori din Botosani sa se poata antrena, pentru ca atunci cand vremea este nefavorabila jucatorii nu au unde sa se antreneze.

"In urma discutiilor cu cei de la FC Botosani, vom prinde in anul 2015 si realizarea unui teren de fotbal sintetic, vom vedea unde. Noi am identificat terenul. E vorba de cel din parc pe care il are municipalitatea, este foarte bine localizat, cu acces cu parcare, langa terenul de fotbal al politiei. Este in stadiul de proiect si vedem cum identificam finantarea. Vrem sa sustinem acest proiect si sa sustinem crearea unei baze de selectii de juniori pentru echipa de fotbal, daca vrem sa construim pe termen lung. Sper ca finantatorii sa nu vanda multi jucatori buni in aceasta iarna si sa ne mentinem cat mai mult timp in Liga 1", a incheiat primarul municipiului Botosani.
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
730

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
181

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...