Stadiul realizării obiectivelor din Parcul de agrement Cornișa!

Stadiul realizării obiectivelor din Parcul de agrement Cornișa!
Primarul Ovidiu Portariuc a prezentat, vineri, gradul de realizare a fiecărui obiectiv din parcul de agrement Cornișa.

Potrivit acestuia, o parte dintre lucrări sunt într-un stadiu destul de avansat, fiind realizate în procent de 50 sau chiar 75%.

Astfel, drumurile  au fost executate în procent de 70%, la această dată nefiind realizat accesul principal și aleile din incintă.

La utilități, la  rețele termice lucrările au fost realizate în procent de 75%, rețeaua de apă 75%, iar rețeaua de energie electrică 80%.

“Se află în pregătire documentația tehnică pentru împăduriri. 22 de hectare vor fi împădurite începând cu luna martie-aprilie, zeci de mii de arbori vor fi plantați. Amfiteatrul în aer liber a fost realizat în procent de 50%, la fel terenurile de sport și vestiarele, iar piscinele în procent de 25%. La bazinul olimpic se lucrează la cofrare stâlpi", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Până acum municipalitatea a plătit constructorului pentru lucrările efectuate circa 14 miloane de lei. Muncitorii și-au creat front de lucru inclusiv pe perioada sezonului rece.

Investiția de la Cornișa trebuie finalizată în anul 2015.

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
541

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
165

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
434

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...