UPDATE! S-a ales noul PRESEDINTE al AJF Botosani! Vezi cine va conduce CJA Botosani! FOTO

UPDATE! S-a ales noul PRESEDINTE al AJF Botosani! Vezi cine va conduce CJA Botosani! FOTO
Duminica, incepand cu ora 12:00, se da startul alegerilor pentru functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal, doar pentru doua functii de vicepresedinte.

In lupta pentru sefia AJF Botosani s-au inscris cinci persoane, iar pentru cele doua locuri de vicepresedinte s-au inscris opt persoane.

Pentru ca unul dintre candidatii pentru functia de presedinte sa castige din primul tur, trebuie sa fie ales de 50 % plus 1 dintre presedintii de cluburi din judet, iar in cazul in care nu se intampla asta, atunci primii doi candidati cu cele mai multe voturi vor intra in turul doi.

Noul presedinte il va inlocui pe Mihai Calistru, care va pleca de la conducerea AJF Botosani dupa 24 de ani.

_________________________________________

UPDATE (ora 15:15)

Dupa numararea voturilor din cel de-al doilea tur de scrutin, membrii afiliati ai Asociatiei Judetene de Fotbal au decis ca noul presedinte al AJF Botosani sa fie Bogdan Zanfirescu.  El a fost ales de un numar de 27 de conducatori de club, in timp ce Daniel Schiopu a avut 13 voturi, doua voturi fiind anulate.  

Bogdan Zanfirescu a anuntat ca noul presedinte al Comisiei Judetene pentru Arbitri Botosani sa fie arbitrul Ciprian Iovu, in timp ce secretar general sa fie Mihai Calistru. Cei doi vicepresedinti au fost alesi Gabriel Tanasa si Ilie Andrici.

UPDATE (ora 14:25)

S-a terminat primul tur de scrutin, iar in urma numararii voturilor, Bogdan Zanfirescu si Daniel Schiopu sunt cei doi candidati care vor intra in turul doi al alegerilor.

Au fost urmatoarele rezultate:

Bogdan Zanfirescu: 20 voturi

Daniel Schiopu: 10 voturi

Constantin Boaca: 4 voturi

Ioan Brinzei: 4 voturi

Ioan Salavastru: 2 voturi

Voturi anulate: 2

Cu ocazie turului doi se vor alege si cei doi vicepresedinti.



UPDATE (ora 13:20)

Cei cinci candidati care lupta pentru functia de presedinte al AJF Botosani si-au prezentat programele, dupa care au inceput sa-si prezinte programele cei 8 candidati la functiile de vicepresedinte.

Petru Filip a anuntat ca se retrage din cursa pentru functia de vicepresedinte, fiind imediat taxat de Cristian Noroc, care l-a acuzat ca in aceasta dimineata a incercat sa-i faca pe conducatori sa nu vina la Adunarea Generala pentru a nu se intruni cvorumul.

"Domule Filip si eu am vrut sa-mi depun candidatura la functia de presedinte, dar daca nu am intrunit conditiile, asta e. Ati dat peste 20 de telefoane in dimineata asta pentru a-si face pe oameni sa nu vina la sedinta", a spus Cristian Noroc.

"Dumneata ce ai facut in fotbalul botosanean? Ce club ai condus", a fost reactia lui Filip.

Sedinta este condusa de Octavian Goga, vicepresedintele FRF si reprezentantul AJF-urilor din teritoriu.

















UPDATE (ora 12:00)

Toti cei 42 de membri afiliati al AJF Botosani au ajuns la Restaurantul Botosani pentru alegerea noului presedinte si pentru a alege pe cei doi vicepresedinti.

Mihai Calistru, cel care a condus fotbalul botosanean timp de 24 de ani, a prezentat un raport al activitatii sale, dupa care urmeaza ca toti cei 5 candidati la functia de presedinte AJF Botosani sa-si prezinte programele.



Urmariti site-ul STIRI.BOTOSANI.RO pe parcursul zilei, pentru toate detaliile si pentru a afla castigatorii!

FOTO:
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
146

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
533

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...