EI VOTEAZĂ: Vi se pare imposibil ca un român să nu ştie în ce ţară trăieşte? Nu este! VIDEO

EI VOTEAZĂ: Vi se pare imposibil ca un român să nu ştie în ce ţară trăieşte? Nu este! VIDEO
Pare de-a dreptul imposibil ca în prezent să mai existe români care să nu ştie cum se numeşte ţara în care trăiesc. Jurnalistul Răzvan Anghelescu, cunoscut publicului pentru rubrica Vax Populi, a întâlnit câţiva conaţionali ale căror răspunsuri la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră?" par desprinse dintr-o comedie proastă.

Un vox populi realizat de jurnalistul Răzvan Anghelescu arată că există români care nu ştiu răspunsul la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră?". "M-aţi lua aşa prin surprindere. Nu prea le am cu istoria. Păi, capitala este Bucureştiul şi ţara nu ştiu ce să spun. Aşa în mare nu prea mai ştiu. M-aţi lua aşa prin surprindere şi nu mi-am dat seama despre ce e vorba", i-a spus o femei jurnalistului.

Aceasta nu este singura care nu a putut să răspundă la această întrebare, care pentru unii dintre noi poate părea banală. "Ceva, ceva cunosc, dar nu îmi vine acum", a răspuns un bărbat, în timp ce o altă femeie a spus: "Nu ştiu. Dacă nu îi învaţă la şcoală".

"Nu ştiu, mama, că sunt şi bolnavă", a fost replica pe care o altă femeie i-a dat-o jurnalistului la întrebarea "Cum se numeşte ţara noastră".

Răzvan Anghelescu a compilat toate aceste răspunsuri şi a realizat un videoclip pe care l-a postat pe You Tube. În cele trei minute, cât durează clipul, din cele nouă persoane pe care le-a intervievat o singură persoană a ştiut răspunsul: România. Video-ul a fost postat pe canalul de YouTube al jurnalistul în urmă cu o zi, iar în 24 de ore peste 5.000 de vizualizări, scrie gandul.info.

Pentru aceia care pun la îndoială veridicatea acestui videoclip sau a altora din aceaşi serie, Răzvan Aanghelescu a făcut o precizare: "Nu mai insistaţi pe ideea că e fake. Pentru că nu e. E clar că aleg anumite personaje. Accept să mă înjuraţi pe tema asta. Sau pe altele. Dar nu bateţi câmpii cu ideea că e aranjat. Nu e. N-am dat NICIODATĂ nici un leu pentru nici un interviu. Şi am făcut sute. Şi n-am făcut un sondaj de opinie pe banii statului, ca să iau păreri din toată ţara. E un amărât de clip. Nu aşa sunt toţi românii. Logic, nu?", comentează Răzvan Anghelescu, realizatorul rubricii Vax Populi, pe canalul său de Youtube.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
7

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
61

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
34

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...