Accidentul de pe Tudor Vladimirescu: Victimele au suferit multiple traumatisme! O persoană ar putea fi transferată la Iași!

Accidentul de pe Tudor Vladimirescu: Victimele au suferit multiple traumatisme! O persoană ar putea fi transferată la Iași!
O parte dintre victimele accidentului de pe strada Tudor Vladimirescu, ce a avut loc sâmbătă seara, vor rămâne internate pentru câteva zile în spital, după ce au suferit multiple traumatisme.

O persoană, pasageră în autoturismul de teren, ar putea fi direcţionată spre Clinica de Chirurgie Toracică din Iaşi după ce medicii botoşăneni au diagnosticat-o cu un hematom sternal şi fractură de stern, cel mai probabil cauzate de centura de siguranţă.

Șoferița de pe Toyota a fost diagnosticată cu o dublă fractură de bazin, iar o altă pasageră din maşină a suferit o fractură la o mână.

Un alt pasager, din aceeași mașină de teren, prezenta un hematom de dimensiuni mari la nivelul feței.

Cealaltă șoferiță implicată în accident a suferit răni minore, fiind deja externată. Nici cei doi copii care erau în mașina de teren nu au fost răniți grav.

Vă reamintim că șapte persoane au ajuns la spital după ce o șoferiță s-a angajat în depășirea unui autoturism care vira spre stânga. 

Citește și: ACCIDENT cu 7 victime pe strada Tudor Vladimirescu! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
25

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
17

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
218

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...