ACCIDENT cu 7 victime pe strada Tudor Vladimirescu! FOTO

ACCIDENT cu 7 victime pe strada Tudor Vladimirescu! FOTO

Șapte persoane au ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgențe după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Botoșani.

Marina B., de 33 de ani, din Botoșani, se deplasa la volanul unui VW Polo, dinspre Grivița, iar la un moment dat a virat stânga pentru a intra pe o străduță lăturalnică. În acel moment, autoturismul a fost lovit de o mașină de teren, condusă de Roxana Ș., de 37 de ani, care circula în spatele VW Polo și care care s-a angajat în depășire.

În urma impactului, mașina de teren a fost proiectată într-un gard.

Șapte persoane, șoferița din VW Polo, și patru adulți și doi copii, din mașina de teren, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate cu ambulanțele la spital.

La fața locului au sosit și polițiștii, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
13

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
62

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
545

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...