Eugen Ţurcanu: "Mă mir că serviciile de specialitate nu reușesc să realizeze și un flagrant, pentru că sunt ofertați oamenii de parcă sunt obiecte"

Eugen Ţurcanu: "Mă mir că serviciile de specialitate nu reușesc să realizeze și un flagrant, pentru că sunt ofertați oamenii de parcă sunt obiecte"
Actul normativ care permite migrația politică va genera o perioadă de agitație pe scena politică, susține viceprimarul Eugen Țurcanu, care nu are emoții însă că PNL-PDL va pierde majoritatea în Consiliul Local.

Țurcanu susține că ar fi cel puțin doi consilieri social-democrați care ar putea trece de partea cealaltă a baricadei, "în ciuda eforturilor disperate ale unora de a momi oamenii cu bani și funcții".

"O să urmeze o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere al așezării oamenilor într-o anumită parte a eșicherului politic, mai ales când unii umblă cu câte 20.000-30.000 de euro prin buzunare și sacoșe de parcă umblă cu roșii și oferă posturi peste posturi, avantaje. Mă mir că serviciile de specialitate nu reușesc să realizeze și un flagrant în sensul acesta pentru că sunt ofertați oamenii de parcă sunt obiecte. Nu îmi fac nicio grijă. În 45 de zile, când o să intre în aplicare Ordonanța, jocurile sunt deschise, noi avem semnale și din partea PSD, sunt cel puțin doi consilieri care vor să plece de acolo pentru că s-au săturat să fie tratați ca niște obiecte și domnul Tincu să urle la ei și să îi mâne de la spate cu biciul. Noi o să fim deschiși la orice colaborare în cazul acesta dacă o să găsim formulă de înțelegere cu respectivii domn și se regăsesc în programele politice ale noastre", a declarat Eugen Țurcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
125

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
479

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...