Lucrari pe drumul national Botosani-Iasi

Lucrari pe drumul national Botosani-Iasi
O portiune de 400 de metri din drumul national Botosani-Iasi va intra in reabilitare, fiind vorba despre zona Buzieni, unde din cauza alunecarilor de teren soseaua a inceput sa fie afectata, reprezentand un pericol pentru cei care circula pe acolo.

Senatorul Doina Federovici a anuntat ca in cursul zilei de joi a fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor, termenul de executie fiind de sase luni.
 
Aceasta lucrare se executa cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii, in urma demersurilor facute de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi si de Sectia Drumuri Nationale Botosani.

Valoarea investitiei este de 11,8 milioane de lei, urmand a fi executate lucrari de consolidare a terasamentului.

"Lucrarea era mai mult decat necesara avand in vedere alunecarile de teren din aceasta zona si exista riscul ca circulatia intre Botosani si Targu Frumos sa fie intrerupta", a declarat senatorul Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt polițiști de penitenciare au depus jurământul de credință la Botoșani! (foto)

astăzi, 15:02
23

Bine pregătiți, motivați, dedicați profesiei și statutului, încă 8 colegi au pășit alături de echipa Penitenciarului din Botoșani ca polițiști de penitenciare definitivi, încep...

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
672

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...

Proiectil perforant descoperit la un centru de colectare a fierului vechi din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:27
42

Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botoșani. Un angajat a observat obiectul pe rampa de sortare a deșeurilor feroase. Acesta ș...