Accident in miez de noapte pe Bulevardul Mihai Eminescu cu un sofer baut!

Accident in miez de noapte pe Bulevardul Mihai Eminescu cu un sofer baut!
La data de 19.07.2014, în jurul orei 00.35, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată cu privire la faptul că în zona intersecţiei Bulevard Mihai Eminescu - strada Prieteniei din municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate la locul faptei poliţiştii au stabilit că în noaptea de 18/19.07.2014, în jurul orei 00.25, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prieteniei din municipiul Botoşani, un bărbat de 36 ani, din comuna Albesti, judeţul Botosani nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus pe Bulevardul Mihai Eminescu de către o femeie de 30 ani, din municipiul Bucuresti.

În împrejurările arătate, cele două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 36 ani, rezultatul indicând o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
146

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
533

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...