Tulburator: Un copil de 12 ani a murit inecat, dupa ce a reusit sa salveze viata prietenului sau!

Tulburator: Un copil de 12 ani a murit inecat, dupa ce a reusit sa salveze viata prietenului sau!
Un copil de 12 ani a platit cu viata un gest curajos. Baiatul nu are parinti, insa o femeie cu suflet mare l-a luat in grija sa si l-a crescut ca pe copilul ei.

Tragedia s-a petrecut intr-un sat de langa Vaslui. Copilul de 12 ani a dus misiunea la bun sfarsit, l-a salvat pe amicul sau, dar, din pacate, el s-a stins. Crescut cu frica de Dumnezeu de o asistenta maternala, baiatul a ramas intepenit cu un picior intre pietrele din rau si nu a reusit sa mai iasa la suprafata. Cand a fost gasit de salvatori, a fost mult prea tarziu.

Baiatul de 12 ani a trait fara parinti, insa o femeie cu suflet mare l-a luat in grija sa si l-a crescut ca pe copilul ei. Duminica, i-a spus mamei maternale ca merge la joaca, impreuna cu un coleg. Insa amandoi au ajuns pe malul Barladului, iar prietenul copilului a alunecat si a cazut in apa. Fara sa stea pe ganduri, celalalt baiat a sarit sa-l salveze.

Disperat, baiatul salvat a strigat dupa ajutor, iar cativa oameni l-au auzit. In zadar l-au cautat pe celalt copil. L-au gasit cu greu, cu piciorul prins intre pietre.

"La locul solicitarii, a fost gasit un copil constient, stabil hemodinamic si respirator, in usoara hipotermie. Al doilea copil gasit era in stop cardio respirator prin inec. A fost resuscitat... Ireversibil, din pacate", a declarat un medic de pe ambulanta.

Cel care si-a dat viata numai sa-l salveze pe amicul sau se afla in asistenta maternala de sase ani, la o femeie care il iubea ca pe propriul sau copil.

"Era baiat cuminte, respectuos, era in plasament. Aveau grija lui, nu il lasau de capul lui", spune un vecin.

Protectia Copilului si politia va deschide o ancheta pentru a stabili daca mama maternala poarta vreo vina pentru ce s-a intamplat.
sursa: stirileprotv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
2

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
246

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
168

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...