Incredibil! Cetăţeni din Botoşani, cu nămeţii de un metru jumătate pe stradă! VEZI ce le-a recomandat un angajat al Urban Serv!

Incredibil! Cetăţeni din Botoşani, cu nămeţii de un metru jumătate pe stradă! VEZI ce le-a recomandat un angajat al Urban Serv!
Mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zona Tulbureni din municipiul Botoşani sunt extrem de nemulţumiţi că utilajele de deszăpezire nu intervin aşa cum ar trebui şi pe strada unde aceştia locuiesc.

Doi dintre cetăţenii care au case în zonă, pe strada care face legătura între Tulbureni şi Alfa Land, au venit miercuri la Primărie pentru a cere ajutor şi a-şi exprima nemulţumirea.

"Este zăpadă de un metru şi jumătate. Au trimis un utilaj cu lamă, a făcut cât a putut şi când am cerut să trimită un buldoexcavator cu cupă să ia zăpada de pe şosea spun că nu au utilaje. Dacă, Doamne fereşte, e un incendiu, cum intervin? Noi am mers până acum pe jos, că nu am putut ieşi cu maşinile", a spus unul dintre botoşănenii care are casă la Tulbureni.

În această situaţie sunt circa 16 familii.

Potrivit unuia dintre cei care locuiesc pe strada respectivă, când a sunat la Urban Serv i s-a recomandat să se mute într-o zona centrală, pentru a nu mai rămâne înzăpeziţi iarna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
138

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
43

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
107

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...