Şefi noi, laude pe măsură: "Felicit echipa de la Nova Apaserv pentru prima dată!"

Şefi noi, laude pe măsură: "Felicit echipa de la Nova Apaserv pentru prima dată!"
Dupa ce, in repetate randuri, a criticat activitatea sefilor de la Nova Apaserv, presedintele Consiliului Judetean are acum si cuvinte de lauda la adresa sefilor de la operatorul de apa.

Florin Turcanu a spus ca, de cand din echipa fac parte Corneliu Mihai si Liviu Radasanu, incasarile au crescut, pierderile in retea au scazut, iar numarul celor care sunt bransati ilegal a inceput de asemenea sa scada.

"Felicit echipa de la Nova Apaserv pentru prima data, chiar daca pana acum i-am criticat. Lucrurile se cunosc in cifre, incasarile au crescut, pierderile au scazut si foarte multi consumatori care foloseau alte solutii de a se aproviziona cu apa fara sa respecte legislatia si corpul de control cu echipa care verifica in teren i-au depistat. Chiar se lucreaza", a spus Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean.

In luna ianuarie, pe langa datoriile curente, Nova Apaserv a reusit sa achite 200.000 de lei si in contul datoriilor vechi, iar pierderile in retea au fost diminuate la 53%.

"Le multumesc, ii asigur de sustinerea mea si nu facem rabat si nu avem nici cea mai mica retinere in a aplica legislatia acolo unde vor fi cazuri de cetateni depistati ca folosesc instalatii ilegale. Sunt convins ca societatea va putea plati toate datoriile si sa mearga mai departe fara a avea problemele grave care au fost", a concluzionat seful CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi expozanți la Colecția de Artă a Muzeului Județean Botoșani: ”Arta vizionară reprezintă un limbaj al sufletului”

astăzi, 11:43
12

Muzeul Județean Botoșani - Secția de Artă Plastică și Etnografie găzduiește, în perioada 11 – 31 mai 2024, în spațiul Colecției de Artă Botoșani, expoziția ”Inteli...

Alexandru Tomescu aduce din nou vioara Stradivarius la Botoșani!

astăzi, 11:08
39

Unul dintre concerte este programat să se desfășoare în județul Botoșani, în locurile cu puternice rezonanțe enesciene.Turneul „Metamorfoze” se va desfăşura î...

Proiect eolian în patru comune din Botoșani, investiția depășește 500 milioane de euro!

astăzi, 10:28
321

Un proiect de ansamblu de producție de energie regenerabilă din vânt, compus din trei parcuri eoliene ce ar urma să fie amplasate pe teritoriile a patru comune din județul Botoșani, a ajuns...