Eugen Turcanu, din nou in fata Comisiei de Disciplina, filmat in timpul audierii: "Au spus pentru siguranta comisiei, ca se tem sa nu-i molestez si sa nu-i atac"

Eugen Turcanu, din nou in fata Comisiei de Disciplina, filmat in timpul audierii: "Au spus pentru siguranta comisiei, ca se tem sa nu-i molestez si sa nu-i atac"
Eugen Turcanu, directorul Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement, s-a prezentat si miercuri dimineata in fata Comisiei de Disciplina condusa de viceprimarul Cosmin Andrei.

Turcanu este cercetat disciplinar pentru ca a facut publice mai multe documente, care au aparut in presa. Sedinta a inceput la ora 10:00, iar presa nu a avut acces, desi seful DSPSA a solicitat ca jurnalistii sa fie prezenti.

Dupa doar 10 minute, Eugen Turcanu a parasit sala si a declarat ca a depus niste inscrisuri din regulamentul de organizare si functionare a DSPSA.

"Am depus niste inscrisuri in apararea mea, in speta extrase din regulamentul de organizare si functionare a DSPSA, a Legii 544, care ma obliga sa dau informatii de interes public in mass-media. Tot ce n-am inteles in aceasta comisie este ce cauta un reprezentant al Politiei Locale, care m-a filmat si ieri si astazi si l-am intrebat in ce calitate ma filmeaza si au spus ca pentru siguranta comisiei, ca se tem sa nu-i molestez si sa nu-i atac. Daca am ajuns in 2014 la afirmatii de genul acesta, ca Politia Locala sta si ma filmeaza pentru ca cei din comisie se simt lezati de persoana mea, inseamna ca ne-am intors din nou in Evul Mediu. Este regretabil ca au o asemenea mentalitate", a declarat Eugen Turcanu.

Viceprimarul Cosmin Andrei, care este si presedintele Comisiei de Disciplina, a precizat ca in cinci zile primarul va lua o decizie in acest caz.

"Inca nu am luat o decizie. Astazi a fost a doua zi de audieri, in care domnul director a depus o serie de inscrisuri la comisie. Procedura s-a incheiat si urmeaza sa deliberam. Vom face o propunere pe care domnul primar o va aproba sau nu, iar decizia va fi comunicata. Noi vom face propunerea, iar decizia domnului primar va fi luata intr-un termen de maximum 5 zile", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din Botoșani cu un singur candidat pentru funcţia de primar: "Probabil asta i-a descurajat pe alţii!"

astăzi, 07:30
49

Este vorba despre comuna Hăneşti, acolo unde actualul primar, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Primarul în exerciţiu va...

A plecat la petrecere în prima zi de Paști și de atunci nu se mai știe nimic de ea! (Foto)

astăzi, 07:08
193

Tudosa Andreea Maria s-a născut în Spania, dar domiciliază în Bajura, județul Botoșani.Andreea Maria are 160 cm, greutate 50 kg, tipul atletic.”Pe 5 mai 2024, a pleca...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48
31

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...