Amenintari cu dizolvarea in Consiliul Judetean!

Amenintari cu dizolvarea in Consiliul Judetean!
Consilierii judeteni ai PPDD au readus in discutie, in cadrul sedintei ordinare de Consiliu Judetean, situatia consilierului Mihai Anitulesei, care a fost exclus din partid, dar care in continuare ocupa functia de consilier judetean.

Dorin Ciustea a intrebat daca Institutia Prefectului a trimis Consiliului Judetean vreo atentionare cu privire la aceasta situatie, mentionand ca o astfel de speta a fost si la Consiliul Local Blandesti, unde Institutia Prefectului ar fi atentionat cu privire la nelegalitate.

Raspunsul presedintelui Consiliului Judetean a fost transant, acesta sustinand ca legea a fost respectata.

La randul sau, Verginel Vacariu a spus ca exista posibilitatea ca hotararile adoptate si cu votul consilierului exclus din partid sa fie atacate in contencios administrativ.

"Daca in lumina prevederilor legale cateva proiecte de hotarare sunt invalidate, se dizolva Consiliul Judetean. Daca unora le convine e problema lor", a spus Vacariu.

"Sa nu facem aprecieri care nu sunt corecte", a intervenit seful CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
531

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
58

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
63

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...