Zi festivă la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani FOTO

Zi festivă la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani FOTO
Ignorând vremea, nu tocmai prietenoasă, Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" și-a deschis larg porțile, primind oaspeți de seamă pentru a sărbători împreună Ziua Liceului.

La ediția a doua, au fost prezenti Inspector Școlar General-adjunct, Otilia Luca, și Oana Burghelea, Director al Complexului de Căsuțe "Sf. Mina" Botoșani.

Publicul prezent a asistat la momente artistice antrenante pregătite de elevi ai Liceului Tehnologic  Special "Sf. Stelian" Botoșani, dar și de invitații lor speciali, elevi de la școli din municipiu.

Din programul elevilor de la Liceul Tehnologic  Special "Sf. Stelian" Botoșani au făcut parte: minisceneta "Fantezie în pădure" prezentată de elevi ai cl. a III-a, a IV-a, a V-a, a VI-a și a VII-a îndrumați de profesorii Iacob Oana Elena, Pavăl Andreea, Tupiluș Hortensia și Bozianu Angelica, dansul "Cotten Eye Joe" al elevilor claselor a V-a, a VI-a și a X-a coordonați de profesorii Buduruță Claudia, Pancu Gabriela și Bordianu Violeta, precum și cântecul "Să-mi ajute Dumnezeu", interpretat de eleva Chisăliță Alexandra de la clasa pregătitoare, îndrumată de profesor Hodan Cătălina.

La rândul lor, invitații speciali au prezentat următoarele momente: dans popular pregătit de elevii clasei a III-a C de la Școala nr. 8 "Elena Rareș" Botoșani, coordonați de profesor Loredana Șușter, vals vienez prezentat de elevii clasei a V-a A de la Colegiul National "A.T. Laurian" Botoșani, îndrumați de profesor Alexe Dorica, și melodii interpretate de elevii Pavăl Ilinca, Neacșu Petru și Funduianu Marena, coordonați de profesorii Bîrsan Irina și Funduianu Marena.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
37

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...