Recital incendiar al trupei The Kryptonite Sparks cu ocazia lansării primului album-FOTO, VIDEO

Recital incendiar al trupei The Kryptonite Sparks cu ocazia lansării primului album-FOTO, VIDEO
Cei trei membri ai trupei The Kryptonite Sparks și-au lansat, duminică seara, primul lor album în prezența unui public numeros. Răzvan Diaconu - voce & chitară, Rareş Diaconu – voce & chitară bass şi Razvan Anton – tobe au susținut un recital de zile mari, cei prezenți ascultând piese hard-rock, alternative, blues, funk şi avant prog.

Chiar dacă primul lor album înseamnă multe ore de muncă asiduă, tinerii botoșăneni spun că nu este greu pentru că fac ceea ce le place și prin versurile melodiilor lor transmit publicului ceea ce simt și trăiesc.

“A fost foarte mult de muncă dar nu a fost greu pentru că facem ceea ce ne place. Studiem de ceva ani muzică. Ceea ce vrem noi să spunem exprimăm prin versuri, prin muzică. Am început un miniturneu, am cântat și la Suceava, la Iași, și la Cluj la Festivalul Peninsula. Publicul ne-a ajutat întotdeauna, a fost incendiar.", a spus Răzvan.

“E greu cu orice gen e muzică în Botoșani pentru că segmentul acesta de artă nu este foarte dezvoltat, dar încercăm să răzbim. Deocamdată am lansat varianta online a albumului.", a spus și Rareș.









Membrii trupei au deja în lucru noi piese.

Albumul poate fi ascultat și descărcat de pe internet, gratuit, de la adresa http://thekryptonitesparks.bandcamp.com/.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina lor de Facebook :https://www.facebook.com/kryptonitesparks

La finalul recitalului, tinerii au dat autografe, iar cei prezenți au putut cumpăra tricouri și CD-uri.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
52

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
100

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...