Mașină cu număr de Germania, șofer de 22 de ani, cu alcool la bord!

Mașină cu număr de Germania, șofer de 22 de ani, cu alcool la bord!
Luni seara, în jurul orei 19.20, a fost depistat în trafic, pe DJ 208 H, în localitatea Cerbu, comuna Copălău, judeţul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de S. Mihai, de 22 ani, din comună.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S. Mihai se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marian a fost găsit de polițiști!

Sâmbătă, 29 Iunie 2024
321

Minorul dispărut în această după-amiază a fost identificat de polițiști. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu.

Aproximativ 10 hectare de vegetație uscată au ars, în această după-amiază, pe un câmp de la marginea localității Răuseni!

Sâmbătă, 29 Iunie 2024
167

Pompierii au acționat rapid și au reușit să salveze culturile de grâu, floarea-soarelui, porumb și viță de vie din apropiere. Degajările mari de fum, suprafața mare incendiată, tempera...

Șase pompieri din Botoșani, Dorohoi și Săveni, detașați pe litoral, alături de colegi din țară!

Sâmbătă, 29 Iunie 2024
504

Măsurile dispuse la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt menite să asigure gestionarea eficientă a diverselor tipuri de risc și vizează acoperirea palierelor prevent...