Ce spun martorii după tragedia de la Vorniceni, unde tatăl și-a omorât din neatenție copilul! „E băiat de treabă. Îl știu de om bun!”

Bărbatul s-a urcat băut la volan şi a început să dea cu spatele, fără să observe că micuţul se afla chiar în spatele maşinii. Într-o clipă de neatenție, roata mașinii l-a lovit pe micuț, iar copilul a fost rănit extrem de grav.

Ce spun martorii după tragedia de la Vorniceni, unde tatăl și-a omorât din neatenție copilul! „E băiat de treabă. Îl știu de om bun!”

   Foto: Observatornews.ro

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Disperat, părintele a sunat la 112.

Copilul a fost transportat la Spitalul din Săveni de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) din Botoșani, dar a fost solicitată și intervenția unui echipaj SMURD.

Din nefericire, în drum spre spital cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul minorului.

Ulterior, tânărul de 32 de ani, tatăl băiatului, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„A mers oleacă. Era sub maşină. Aici s-a întâmplat, a dat cu maşina, copilaşul a venit. Fără să vrea. Nu o vrut să îşi omoare propriul copil. Mai are o fetiţă de 7-8 ani. Erau vreo cinci maşini de poliţie. Tatăl dădea declaraţii la poliţie”, spune un martor al tragediei, potrivit observatornews.ro.

Vecinii sunt în stare de şoc, după ce au aflat tragedia. „E un băiat de treabă. Îl ştiu de om bun. M-a dus la doctor, el m-a adus. Nu ştiu cum ....Am fost şi la botez şi la nunţi. îl ştiam pe copilaş, se juca. Chiar e mort?”, spune un vecin.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. La finalizarea anchetei, se vor dispune măsurile legale corespunzătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări în Codul Rutier : Sancțiuni pe baza imaginilor de pe camerele de monitorizare a traficului !

astăzi, 19:02
130

Practic, Poliția Română va putea folosi camerele video amplasate de către administratorii drumurilor pentru a constata o serie întreagă de contravenții la legislația rutieră legate ...

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

astăzi, 16:49
1088

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...

Aproape de noi: Captură impresionantă de droguri descoperită de polițiști la locuința unui bărbat din Suceava! (foto)

astăzi, 15:08
389

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie - iunie 2024 acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis) către consumatori, inc...