Micii matematicieni din Botoșani au strălucit la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală! (Foto)
RESPECT!

Competiția a reunit peste ṣase sute de copii talentați din toată țara, dornici să-și testeze abilitățile matematice și să se confrunte cu provocări inedite.

Cinci elevi din Botoșani au demonstrat abilități excepționale de calcul mental la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024, care a avut loc recent la București.

Printre participanții din Botoșani s-au remarcat:

-Cucu Amelie Nicole, care a obținut titlul de Campion Absolut la categoria sa de vârstă (7-9 ani), demonstrând o stăpânire uimitoare a calculelor rapide și precise.

-Turcanu Anastasia, cea care a impresionat juriul cu viteza și acuratețea rezolvării problemelor, obținând Locul 1 la categoria 7-9 ani.

-Pavăl Iosif, care a urcat pe podium, cucerind Locul 2 la categoria 5-6 ani, un premiu meritoriu datorită perseverenței și dedicării sale în pregătirea pentru competiție.

-Babei Rareș, care a demonstrat un potențial remarcabil, obținând un scor semnificativ la categoria 7-8 ani și făcând cinste județului Botoșani.

-Fedor Sebastian, care a participat cu entuziasm și curaj la competiție în categoria 7-8 ani, contribuind la atmosfera electrizantă a evenimentului a obținut de asemenea un punctaj remarcabil.



Succesul acestor elevi este o dovadă a talentului și a muncii asidue depuse, atât din partea lor, cât și din partea profesorilor și a instructorilor care i-au îndrumat. Participarea lor la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală le-a permis să își depășească limitele, să își consolideze încrederea în sine și să își cultive pasiunea pentru matematică.

Performanțele elevilor din Botoșani aduc un plus de valoare Centrului SmartyKids din oraş și contribuie la promovarea imaginii sale ca un mediu propice pentru dezvoltarea talentelor tinere. De asemenea, succesul lor este o sursă de inspirație pentru ceilalți elevi, demonstrând că prin perseverență și dedicare se pot obține rezultate remarcabile.

Felicitări elevilor participanți, profesorilor implicați și organizatorilor competiției pentru organizarea acestui eveniment excepțional care pune în valoare abilitățile matematice ale tinerilor din România!








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...