ISJ a stabilit cine va ocupa functia de director adjunct la Colegiul Eminescu!

ISJ a stabilit cine va ocupa functia de director adjunct la Colegiul Eminescu!
Lui Neculai Buzduga i-a expirat mandatul, Maria Oniciuc a fost numita de ISJ pe 1 noiembrie, iar Stefan Oltean a fost propus ieri, in urma discutiilor din cadrul consiliului profesoral care a avut loc la Colegiul Eminescu.

Dupa discutiile ce au avut loc, marti, in cadrul consiliului profesoral al Colegiului National "Mihai Eminescu" Botosani, urma ca o decizie finala vizavi de numirea directorului adjunct sa fie luata de Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean.

In aceasta dimineata, reprezentantii ISJ au anuntat ca la Colegiul Eminescu ramane directorul adjunct stabilit pe 1 noiembrie.

"Doamna Maria Oniciuc ramane pe functia de director adjunct", a declarat astazi Catalina Lupascu, inspector general adjunct in cadrul ISJ Botosani.
 
O parte dintre profesorii de la Colegiul National "Mihai Eminescu" au semnat o petitie pe care au inaintat-o ISJ, prin care au cerut mentinerea pe functie a fostului director adjunct Neculai Buzduga, in locul caruia a fost numita Maria Oniciciuc. Pe langa cei doi, un alt nume vehiculat pentru acesta functie era Stefan Oltean, care se bucura si de sustinere din partea cadrelor didactice, el primind cele mai multe voturi in consiliul profesoral. 
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
59

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
131

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
132

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...