Tudor Chirila si Vama la Zilele Municipiului Dorohoi-FOTO

Tudor Chirila si Vama la Zilele Municipiului Dorohoi-FOTO
Narcotic Sound, Mateo, Daggu Project si Tudor Chirila impreuna cu trupa Vama au facut un show incendiar, samabata seara, la Zilele Municipiului Dorohoi.

Cel care a incins atmsofera si a tinut in priza publicul a fost Tudor Chirila, care la un moment dat a coborat in public, dupa care a urcat pe unul dintre stalpii scenei.

“In fiecare an ne straduim sa facem zile frumoase, pentru a sarbatori Dorohoiul. E un regret ca nu a mai venit trupa Holograf, dar au venit alte trupe. Cu siguranta trupa Holograf ramane pe agenda mea si le voi face o noua invitatie. Ne straduim sa aducem trupe care sa satisfaca toate gusturile. 75% din spectacolele organizate sunt sustinute de talente din Dorohoi. Este si un angajament al meu sa promovez copii din Dorohoi si pe cei care au ceva de spus. Consiliul Local Dorohoi a contribuit cu 40.000 de lei si Consiliul Judetean cu 40.000 de lei. De asemenea, deputatul Andrei Dolineaschi a organizat spectacolul de sambata seara", a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.



Duminica seara, de la ora 20.30, vor sustine un recital Vunk si Antonia. Zilele Municipiului Dorohoi se vor incheia cu un foc de artificii.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
7

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
194

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...