Victor Construct face blocuri ANL in Falticeni, investitie de 3 milioane de lei!

Victor Construct face blocuri ANL in Falticeni, investitie de 3 milioane de lei!
Primăria municipiului Fălticeni a predat amplasamentul pe care vor fi construite două blocuri de locuinţe, în ansamblul de locuinţe de pe strada Victoriei, din cartierul Republicii.

În urma licitaţiei organizate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), constructorul desemnat pentru cele două blocuri este Victor Construct Botoşani.

Anterior predării amplasamentului de pe strada Victoriei, Primăria Fălticeni a eliberat autorizaţia de construire, scrie Monitorul de Suceava. Investiţia, în valoare de circa trei milioane de lei, finanţată de ANL, se realizează pe o suprafaţă de teren de 1.200 de metri pătraţi, teren aparţinând domeniului public al municipiului Fălticeni, suprafaţa construită fiind de 314 metri pătraţi pentru fiecare din cele două blocuri.

Primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, a ţinut să precizeze că, în ultimii patru ani, au fost date în folosinţă alte două blocuri, cu 80 de unităţi locative, blocuri care au fost construite la Fălticeni cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

Rezolvarea acestei probleme a locuinţelor pentru tineri a constituit o prioritate şi este important că acum am reuşit să demarăm procedurile pentru construcţia a încă două blocuri ANL. Avem multe cereri pentru locuinţe, iar o parte dintre acestea vor fi soluţionate după construcţia celor două blocuri ANL noi, a declarat pentru Monitorul de Suceava Vasile Tofan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
13

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
47

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
46

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...