Primaria Ibanesti a obtinut doua premii in cadrul Concursului National de Proiecte din Administratia Publica Locala - "Cele bune sa se adune"

Primaria Ibanesti a obtinut doua premii in cadrul Concursului National de Proiecte din Administratia Publica Locala - "Cele bune sa se adune"
In data de 04 mai 2012, in cadrul Concursului National de Proiecte din Administratia Publica Locala - "Cele bune sa se adune", organizat de catre Revista Romana de Administratie Publica Locala, Primaria comunei Ibanesti, judetul Botosani, a obtinut doua distinctii valoroase si anume, cel mai bun proiect la nivel national - sectiunea servicii sociale si cel mai bun proiect din Regiunea Nord – Est- sectiunea sport.

In urma evaluarii tuturor proiectelor depuse, proiectul Centru de zi pentru copii in comuna Ibanesti, finalizat si pus in functiune in luna octombrie 2011, a fost desemnat de catre Comisia de evaluare si jurizare a Revistei Romane de Administratie Publica Locala drept cel mai bun proiect la nivel national la sectiunea servicii sociale iar proiectul Baza Sportiva multifunctionala tip 2, finalizat in luna decembrie 2011, a fost desemnat de catre aceeasi comisie drept cel mai bun proiect din Regiunea Nord-Est la sectiunea sport.

O particularitate a acestui concurs a fost aceea ca la acest concurs au participat, de pe aceeasi pozitie, atat comunele cat si orasele si municipiile din Romania.

Prin cele doua distinctii acordate, comuna Ibanesti, judetul Botosani, reprezinta un exemplu de bune practici pentru intreaga tara. Este singura comuna care a obtinut doua premii in cadrul aceluiasi concurs.

Concursul organizat de catre RRAPL reprezinta o recunoastere a oportunitatii, a eficientei proiectelor implementate, promovate si derulate de autoritatile publice locale. Comisia de evaluare a apreciat durabilitatea si calitatea proiectelor, inovatia, impactul asupra comunitatii, daruirea si implicarea echipelor din administratia publica locala.

Decernarea premiilor a avut loc in Bucuresti in cadrul Galei de decernare a premiilor Concursului National de Proiecte din Administratia Publica Locala.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
105

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
446

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
170

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...