PSD pune tunurile pe HSR: Va solicita in Consiliul Local rezilierea contractului

PSD pune tunurile pe HSR: Va solicita in Consiliul Local rezilierea contractului
In cel mai scurt timp, PSD anunta ca va initia o Hotarare de Consiliu Local prin care se va cere rezilierea contractului cu HSR si realizarea unui serviciu in cadrul societatii subordonate CL, in cadrul Eltrans.

"Nu este normal ca intr-un oras scufundat in zapada, unde greu gasesti un loc de parcare, Primaria sa iasa la vanatoarea soferilor care au avut proasta inspiratie ca in aceste zile sa iasa cu masina in oras. Confuzia si dezorientarea existente la nivelul conducerii Primariei produc haos si tensiuni in strada. Declaratiile contradictorii ale viceprimarului si lipsa de reactie a primarului confirma toate aceste lucruri. Am spus Primarie si nu HSR pentru ca Primaria gireaza de ani buni aceasta activitate, care din punctul meu de vedere este abuziva, incorecta si cel putin dubioasa. As ruga conducerea Primariei sa nu neglijeze tensiunea care se acumuleaza din cauza acestui contract cu firma de ridicat masini si as atrage atentia ca aceasta practica ne indeparteaza de civilizatie. Botosani devine orasul in care soferii sunt vanati pentru locuri de parcare", a declarat consilierul local Ovidiu Portariuc, in cadrul unei conferinte de presa organizata vineri de PSD Botosani.

Si secretarul executiv al PSD, Gheorghe Vazdoaga, a facut completari la declaratiile lui Portariuc, atragand atentia asupra parcarilor cu plata care functioneaza in preajma institutiilor importante. 

"In viitor, Botosani va deveni orasul parcarilor cu plata. Unde se gaseste un loc liber se trag doua linii, se monteaza un parcomat si se preda HSR-ului. Din punctul meu de vedere, in zona institutiilor foarte importante nu ar trebui sa fie parcari cu plata. Este o parcare cu plata langa Tribunalul Botosani, unde daca vine omul la proces la ora 8 si intra la ora 14.00, din ora in ora tot fuge sa contribuie la bunastarea HSR. Sunt lucruri care trebuie reglementate, pentru ca traim intr-o zona in care banii nu dau pe nimeni afara din casa", a declarat consilierul local Gheorghe Vazdoaga.

De asemenea, social-democratii au criticat si modalitatea de plata in parcari si spun ca actualul mod de plata, cu fise, creeaza mari dificultati in randul soferilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
5

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
743

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
106

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...