Tramvaiele din Botosani, supravegheate video!

Tramvaiele din Botosani, supravegheate video!
Conducerea societatii Eltrans a luat decizia sa monteze in tramvaie camere de supraveghere video. Deocamdata, astfel de sisteme au fost montate pe trei tramvaie, care circula pe cele doua linii, insa potrivit directorului Eltrans, Victor Ivanescu, pe viitor vor fi montate camere video pe toate tramvaiele.

Pentru un singur tramvai, un astfel de echipament a costat 1.500 de lei.

Directorul Eltrans a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a nu mai exista situatii in care vatmanii sau controlorii sa sustraga o parte din incasari.

"Primele camere le-am montat in luna decembrie, iar de atunci s-a inregistrat o crestere a incasarilor cu circa 20%. De asemenea, cu ajutorul inregistrarilor putem vedea cine deterioreaza scaunele sau le zgarie, pentru ca am avut si astfel de cazuri. Imaginile sunt stocate pe un hard disk si sunt pastrate 15 zile. Pe viitor vrem sa montam camere de supraveghere pe toate tramvaiele", a declarat pentru Stiri Botosani Victor Ivanescu, directorul Eltrans.

In tramvaiele care vor fi dotate cu sisteme de supraveghere vor fi lipise autocolante, prin care calatorii sa fie informati ca sunt supravegheati video.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
480

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
46

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
59

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...