Pana pe 14 noiembrie: recensamantul de control. Vezi localitatile selectate in judetul Botosani!

Pana pe 14 noiembrie: recensamantul de control. Vezi localitatile selectate in judetul Botosani!

In perioada 4-14 noiembrie se desfasoara recesamantul de control, pentru a se verifica daca datele furnizate la recensamantul populatiei sunt corecte.

"Obiectivul acestui recensamant de control este de a masura calitatea raspunsurilor si volumul informatiilor culese. Sectoarele care vor fi recenzate au fost alese prin selectie de la nivel central, iar noi, la nivel local, am selectat o treime din sectorul de recenzat", a declarat Ovidiu Mihalache, director interimar in cadrul Directiei de Statistica Botosani.

Un sector inseamna in jur de 100 de locuinte, fecarui recenzor revenindu-i cate un sector.

Recensamantul de control in judetul Botosani va fi realizat in municipiul Botosani - 2 sectoare, cate un sector in municipiul Dorohoi, in Stefanesti, dar si in Cordareni, Dobarceni, Hudesti, Mileanca, Sendriceni, Vaculesti.

La recensamntul de control nu vor fi aceeasi recenzori ca prima data. Ovidiu Mihalache spune ca s-au incheiat conventii civile, recenzorii urmand sa fie remunerati cu 50 lei pe zi, pentru perioada vizata.

Pentru recensamntul de control sunt chestionare speciale, care contin informatii mai putine decat la prima etapa a recensamntului locuintelor si populatiei.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
1

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
70

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...