Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

Bogdan Andone a primit ”nota de plată” pentru scandalul din meciul cu Dinamo, scor 2-1.

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

   Foto: Sport.ro

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.

Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos în minutul 30.

Tehnicianul a intrat într-un conflict cu cei din tabăra lui Dinamo, apoi a avut ceva de spus și la adresa arbitrilor. Din acest motiv, Andone a văzut cartonașul roșu din partea lui George Găman, însă eliminarea l-a enervat și mai tare. Antrenorul a mers în fața arbitrului și i-a adresat cuvinte dure.

LPF a anunțat vineri deciziile Comisiei de Disciplină.

Bogdan Andone a fost suspendat următoarele două meciuri și a primit o amendă de 6.500 de lei.

Este o lovitură grea încasată de FC Botoșani, care se luptă pentru menținerea în Superliga României, arată Sport.ro. Moldovenii sunt pe locul 7 în ierarhia din play-out. Astfel, Bogdan Andone nu se va putea afla pe bancă la meciul cu Petrolul și la cel cu FC Voluntari.

Comunicatul emis de LPF

”AFC Botoșani vs. SC Dinamo 1948 SA - Eliminare Andone Bogdan Ioan - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 320 lei.

În temeiul art.65. a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevazută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei”, se arată în comunicatul LPF.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
104

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
152

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...