Restructurari de personal la Posta Romana!

Restructurari de personal la Posta Romana!
Aproximativ 2.000 de salariaţi, reprezentând 6% din personalul Poştei Române, vor fi afectaţi de aplicarea unor măsuri de restructurare operaţională, o parte dintre aceştia urmând să fie disponibilizaţi, a declarat agenţiei Mediafax preşedintele companiei, Daniel Neagoe.

"Aprobată de Consiliul de Administraţie (CA) şi acţionari, noua organigramă are ca obiectiv flexibilizarea şi fluidizarea activităţii Poştei. Prin reducerea numărului de sucursale specializate, vor dispărea mai multe posturi de conducere, respectiv unii directori vor deveni şefi de compartiment. De asemenea, prin alte măsuri de restructurare operaţională, circa 1.500 de subunităţi poştale vor fi închise, din cele aproape 7.100", a spus Neagoe.

El a adăugat că noua organigramă, aprobată într-o şedinţă a CA desfăşurată joi, va intra în vigoare după modificarea HG 572/2010 privind aprobarea strategiei de restructurare şi modernizare a Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR).

"Vor rămâne doar patru sucursale specializate, şi anume Servicii Integrate, Servicii Financiare, Fabrica de Timbre şi Muzeul Naţional Filatelic. Actualele centre regionale vor deveni direcţii regionale, urmând ca la nivelul acestora să fie preluate activităţile de transport, administrare fond imobiliar, servicii de curierat rapid şi IT", a adăugat Neagoe.

Acesta a mai spus că, până la finele lunii iunie, vor fi stabilite structurile organizatorice şi numărul de posturi din administraţia centrală şi din teritoriu.

Potrivit Mediafax, conducerea CNPR va pune în aplicare şi alte măsuri de reorganizare a activităţii, printre acestea numârându-se renormarea activităţii factorilor poştali şi personalului din oficiile poştale, precum şi modificarea orarului de funcţionare a unităţilor teritoriale în funcţie de curba de trafic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
101

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
430

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
158

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...