Etapa 28: Calcule pentru Play-Off! Prezența FC Botoșani, pe muchie de cuțit

Etapa 28: Calcule pentru Play-Off! Prezența FC Botoșani, pe muchie de cuțit

   Sursa foto ilustrativ: FC Botoșani

FC Botoșani se afla pe muchie de cuțit. Xu 3 etape înainte de final, suntem la doar un punct de prima echipă din afara Play-Off-ului, iar situația se poate schimba drastic. Echipele ce vor juca în Play-Off se vor afla, cel mai probabil, în urma a 3 meciuri, oar FC Botoșani este direct implicată în unul, chiar etapa asta.

Joi, FC Botoșani se duelează cu Astra Giurgiu. Dacă pierde, iese din zona locurilor de Play-Off. Și cu un egal poate ieși, daca Argeș va câștiga al doilea meci cheie, cel cu Clinceni. Ultimul meci decisiv se va juca chiar în ultima etapă,  Argeș - Chindia.

Dată fiind situația foarte echilibrată din clasament, ne putem gândi la o serie de echipe cu punctaje egale. Iar clasamentul în 5 nu ne avantajează, luând în calcul că Sepsi este deja calificată, iar UTA mai are doar șanse teoretice la calificare.

Clasamentul în 5:

1. CLINCENI - 12 PUNCTE (CALIFICATĂ)

2. ARGEȘ  - 10 PUNCTE (CALIFICATĂ)

3. Chindia - 9 puncte

4. Botoșani  - 8 puncte (Play-Out)

5. Astra - 6 puncte

De altfel, FC Botoșani ar fi avantajată doar dacă ar ajunge la egalitate cu FC Argeș, asta datorită victoriei cu 3-2 din prima etapă. Ar putea fi în avantaj și cu Astra, daca câștiga sau face un egal la cel puțin 2 goluri. Motiv pentru care, adevărata finală pentru Play-Off este duelul cu Astra.

Cum ne calificăm?

9 puncte - ne calificam indiferent de rezultate

7 puncte - învingem Astra sau facem egal la cel puțin doua goluri, iar Chindia nu câștiga toate meciurile

Clasament actual

4.Sepsi OSK ( 43 puncte) - se califica daca obține 2 puncte în următoarele 3 meciuri

5. Clinceni (37p)

6. Botoșani (37p)

7. Argeș (36p)

8. Astra (35p)

9. Chindia (35p)

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
272

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
473

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...