CSM Botoșani vinde bilete virtuale pentru meciul cu Minaur Baia Mare

CSM Botoșani vinde bilete virtuale pentru meciul cu Minaur Baia Mare

Formația locală de handbal a lansat o campanie de vânzare de bilete virtuale pentru meciul cu Minaur Baia Mare. Suporterii care își doresc să susțină echipa afectată grav de pandemie pot achiziționa un bilet pentru prețul de 10 lei.

Suporterii care achiziționează cel puțin 10 bilete se pot înscrie într-o tombolă și pot câștiga o eșarfă sau un tricou, ambele originale marca CSM Botoșani.

CSM Botoșani o va înfrunta pe Minaur Baia Mare marți, 23 martie, de la ora 10:15, într-un duel considerat a se juca pe teren neutru, însă care se va disputa chiar la Baia Mare, în sala Lascăr Pană. Va fi primul meci din istorie între CSM Botoșani și Minaur.

Clubul aflat pe poziția 5 în clasament a fost înființat în 1974. Iată câteva pasaje din publicațiile de atunci:

„Miercuri, 14 mai, a avut loc inaugurarea Handbal Clubului Minaur Baia Mare, primul club de handbal din ţară. Cu această ocazie a fost dat în folosinţă noul sediu al Minaurului Baia Mare, str Valea Roşie nr 16.” (Lector, Basorelief, „Pentru Socialism”, 15 mai 1974 )

„Elogiind ascensiunea, valoarea şi progresele handbalului băimărean (…), nu putem să nu remarcăm că handbalul bucureştean cedează tot mai mult teren provinciei.” (Vasile Căbulea, „Scînteia tineretului”, 10 aprilie 1978)

„A fost o seară minunată de handbal! O dispută sportivă de rangul acelora care încîntă, emoţionează şi pune în valoare subtilităţile performerilor noştri. (…) Minaur în galben, o încleştare ieşită din comun, în care, ca nişte voinici din basm, băimărenii au reuşit să învingă zmeii handbalului nostru. (…) Cine sunt aceşti băieţi, cu tricourile de culoarea aurului, care îndrăznesc 80 de minute să deruteze o adevărată echipă naţională, aflată în faţa lor? Sunt valori nebănuite, însufleţite de o mare dorinţă de afirmare, venite dintr-un oraş care, la 600 km de Bucureşti, începe să devină un miracol sportiv românesc.” „Sportul”, 10 aprilie 1978)

“Parcursul clubului, considerat unul dintre cele mai de succes din țară,  a atras multe priviri. În 2015, aceștia au câștigat chiar titlul de campioni, primul trofeu de dupa 1999, Cupa și Supercupa României. Anterior, aceștia mai câștigaseră o sumă de trofee, alte doua campionate interne (1998, 1999), 5 Cupe (1878, 1983, 1984, 1998, 1999), dar și doua trofee europene, Cupa EHF (1985, 1988).

Sprijină echipa locală de handbal în încercarea unei surprize! Achiziționează un bilet virtual și arată că CSM Botoșani este o familie. Sportul este despre suporteri, motiv pentru care vă rugăm să ne susțineți în acest moment dificil." se arată într-un comunicat lansat de club.

Bilete pot fi achiziționate de aici: https://www.bilete.ro/cs-minaur-baia-mare-csm-botosani/

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
37

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
147

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...