CSM Botoșani a pierdut primele două meciuri din returul Ligii Zimbrilor

CSM Botoșani a pierdut primele două meciuri din returul Ligii Zimbrilor

CSM Botoșani a fost învinsă de CSM București și HC Dobrogea Sud în duelurile de miercuri, respectiv joi, disputate la Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Primul duel, cel cu CSM București, a fost unul cu șansă pentru formația locală. În primul sfert de oră chiar a fost la conducerea partidei. Mai apoi, formația pregătită de Florin Ciubotariu a pierdut controlul duelului și era condusă la pauză cu 15-20. În partea a doua, handbaliștii formației locale au revenit pe tabelă și au egalat la 26, însă apoi au pierdut iarăși teren și au fost învinși cu scorul de 33-38.

În cel de-al doilea duel, HC Dobrogea Sud a câștigat fără emoții duelul cu CSM Botoșani. Conduși la pauză cu scorul de 21-12, botoșănenii au cedat la o diferență de 15 goluri, 38-23.

De remarcat că în duelul cu Dobrogea Sud a debutat tânărul Răzvan Lesniuc. La doar 17 ani, jucătorul crescut de LPS Botoșani a reușit să bifeze primul gol în Liga Zimbrilor.

Etapa următoare, CSM Botoșani stă acasă, deoarece ar fi trebuit să joace cu Dunărea Călărași, însă aceasta formație s-a retras din campionat. Astfel că următorul meci al CSM Botoșani va avea loc abia în martie, după pauza cauzată de meciurile echipei naționale.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
19

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
40

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
104

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...