Astăzi: Derbyul Nordului la Handbal! CSM Botoșani caută prima victorie a sezonului împotriva rivalei

Astăzi: Derbyul Nordului la Handbal! CSM Botoșani caută prima victorie a sezonului împotriva rivalei

CSM Botoșani va încerca să obțină astăzi prima victorie din Liga Zimbrilor, chiar în duelul cu CSU Suceava, rivala formației noastre. CSM Botoșani a pierdut, până acum, toate cele 3 meciuri din duelul se la Cluj, evoluând cu Steaua, Făgăraș și Dinamo.

Pentru a se salva se de la retrogradare, CSM Botoșani are nevoie de o victorie până în ultima etapa, asta dacă CSM Reșița nu va obține puncte până atunci. În ultima etapa, Botoșani se va duela cu Reșița, iar Federația se gândește ca doar o echipă se retrogradeze direct, astfel ca ultima etapa ar putea avea o miza mare.

Florin Ciubotariu a prefațat duelul cu Suceava: Suntem motivați să facem un meci bun și vom face tot posibilul să obținem victoria. Suceava are un lot numeros și competitiv, acest lucru s-a confirmat în meciul contra echipei CSM Bacău, câștigat de ei. Lazurcă Claudiu a progresat foarte mult în acest sezon, este golgheterul și motorul echipei. Mai sunt câteva etape de jucat din acest campionat total atipic și greu pentru o echipă nou promovată, dar vom face tot posibilul posibilul să obținem și noi victoria mult dorită. CSM Botoșani are în componența mulți jucători tineri de perspectivă ce își doresc să ajungă mari jucători. O echipă nu se construiește peste noapte trebuie răbdare, muncă, seriozitate și sprijin financiar, și-o să vedeți că echipa va crește în valoare în timp. Abia la finele campionatului, după ce vom face bilanțul, putem lua hotărâri.".

CSM Botoșani este neînvinsă în Derby din noiembrie 2019, exceptând înfrângerea din tur, 10-0, la masa verde, atunci când jucătorii noștri nu au făcut deplasarea din cauza unui focar de coronavirus. Meciul se joacă la Cluj astăzi, de la ora 17:00, și poate fi urmărit pe tv.frh.ro.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...