„Fentă” în SuperLigă: FC Botoșani și-a anunțat astăzi antrenorul principal

„Fentă” în SuperLigă: FC Botoșani și-a anunțat astăzi antrenorul principal

FC Botoșani a anunțat că l-a angajat pe Mihai Ciobanu (63 de ani) ca antrenor principal, însă numirea acestuia reprezintă doar o acoperire în fața regulamentelor FRF. Cel care va pregăti echipa va fi Marius Croitoru (42), revenit în Moldova după un sezon.

 

Mihai Ciobanu, anunțat antrenor principal

Pe modelul FC Voluntari, care l-a anunțat pe Marin Dună antrenor principal deși Ilie Poenaru va pregăti de facto echipa, FC Botoșani l-a prezentat în această dimineață pe Mihai Ciobanu ca „principal” al echipei, scrie Gazeta Sporturilor.

Anunțul a fost făcut chiar pe site-ul oficial al clubului de fotbal:


 

”FC Botoșani anunță revenirea lui Mihai Ciobanu, care a ocupat până acum funcția de director tehnic al Academiei FC Botoșani, în poziția de antrenor principal al echipei mari, poziție pe care a mai ocupat-o în trecut. Acesta va pregăti, pentru început, cantonamentul echipei noastre, care va avea loc în perioada 23 iunie - 4 iulie, în Austria, urmând să revină pentru startul noului sezon. Mult succes, Mister, și cât mai multe realizări pe banca echipei noastre!”.

Mihai Ciobanu deține licența Pro, necesară antrenorilor din Liga 1, iar Marius Croitoru, cel care se va ocupa de echipă, nu.

Croitoru a mai condus-o pe FC Botoșani între iunie 2019 și iunie 2022, o perioadă foarte bună pentru clubul finanțat de Valeriu Iftime.

Potrivit sursei citate, sezonul trecut, Mihai Ciobanu a fost antrenor interimar pentru 3 partide, toate pierdute de moldoveni: 2-3 și 0-2 cu FCSB, 0-8 cu Farul. El a fost urmat pe banca Botoșaniului de Flavius Stoican.

FC Botoșani va pregăti noul sezon în cadrul unui cantonament în Austria, programat între 23 iunie și 4 iulie. Sezonul de SuperLigă va începe în weekendul 14-16 iulie 2023.

Începând din sezonul următor, în Liga 1 va fi valabilă o lege gândită de FRF special împotriva „antrenorilor-paravan”, cei angajați de clubul doar a îndeplini cerințele din regulament, precum aceea de a avea antrenor principal cu licență Pro, încheie gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
149

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
45

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
110

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...