5-0, înfrângere dureroasă pentru FC Botoșani în amicalul cu Legia Varșovia: ”Un asemenea scor îți pune multe semne de întrebare”

FC Botoșani a pierdut și al doilea meci de pregătire din actualul cantonament, împotriva celor de la Legia Varșovia.

5-0, înfrângere dureroasă pentru FC Botoșani în amicalul cu Legia Varșovia: ”Un asemenea scor îți pune multe semne de întrebare”

Polonezii s-au impus la capătul celor 90 de minute cu scorul de 5-0, în amicalul care a avut loc miercuri seara, în cantonamentul din Austria.

Imediat după finalul meciului, antrenorul principal Mihai Ciobanu a oferit câteva declarații la cald despre evoluția elevilor săi.

”Un asemenea scor îți pune multe semne de întrebare. Din păcate, în al doilea meci al săptămânii am întâlnit o echipă care în momentul acesta este mult peste nivelul nostru. O echipă care în prima repriză a arătat un complex de viteză, forță și tehnică ce ne-a pus în mare dificultate, de aici și greșelile forțate la care am fost supuși. Această primă repriză ne dirijează zilele următoare de pregătire și ne face să fim în continuare atenți cu pregătirea sportivilor”, a spus antrenorul Mihai Ciobanu.

Mihai Ciobanu a apreciat jocul de înaltă clasă al adversarului, manifestându-și totodată îngrijorarea pentru propria echipă.

”După aceste două jocuri în care nu am înscris niciun gol și, iată, astăzi am primit cinci într-o repriză, este îngrijorător, suntem atenți și trebuie să lucrăm foarte mult din acest punct de vedere. A fost vorba de un nivel foarte ridicat al oponentului nostru. Este o reprezentantă de cinste a fotbalului polonez. Am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, nu am reușit decât în repriza a doua, când ei au introdus linia a doua de jucători”, a conchis Mihai Ciobanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
18

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
844

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
376

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...