Valeriu Iftime își vrea ”perla” înapoi: ”Este unul dintre copiii mei de suflet, m-am deplasat personal la Paris și am discutat cu el”

Valeriu Iftime își vrea ”perla” înapoi: ”Este unul dintre copiii mei de suflet, m-am deplasat personal la Paris și am discutat cu el”

FC Botoșani i-a făcut fotbalistului o nouă ofertă de revenire chiar prin patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime speră că Hervin Ongenda îi va accepta oferta și va reveni la FC Botoșani.

Hervin Ongenda a părăsit pe ușa din dos Rapidul, după ce mijlocașul francez a eșuat la echipa giuleștenilor, iar Adrian Mutu a decis să renunțe la serviciile sale.

După despărțirea de Rapid, Ongenda nu duce lipsă de oferte și este posibil să rămână în continuare chiar și în Superliga.

Surse din anturajul fotbalistului francez au dezvăluit pentru ProSport că FC Botoșani i-a făcut din nou o ofertă de revenire lui Ongenda chiar prin patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.


(Hervin Ongenda, credit foto: digisport.ro)
 

”Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră”
 

Contactat de către ProSport, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a confirmat că și-l dorește din nou pe Hervin Ongenda la FC Botoșani.

„Ongenda este unul dintre copiii mei de suflet. Țin foarte mult la acest jucător și vă pot confirma că am discutat cu el și i-am făcut deja o ofertă de revenire la FC Botoșani. Mi-a spus că acum se află în vacanță, dar o să ne dea un răspuns cât mai repede. Noi ne reunim azi și avem nevoie ca el să ne dea un răspuns cât mai rapid, deoarece am vrea să facem cu el o pregătire cât mai bună.

Eu unul l-am ofertat pe Hervin Ongenda și înainte să semneze cu Rapid, nu doar acum. M-am deplasat personal la Paris și am discutat cu el. I-am spus încă de atunci că un transfer în Giulești nu îl va ajuta deloc, deoarece la Rapid nu stă nimeni după el să își reintre în formă. Din păcate pentru el s-a dus în Giulești și nu i-a ieșit cum și-a dorit. Dar sper să accepte acum o revenire la Botoșani deoarece noi îl știm cel mai bine pe el. Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră, iar telefonul meu stă deschis non stop și așteapt răspunsul de la el”, a spus pentru pentru sursa citată Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

astăzi, 16:07
2

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, Hotelul Rapsodia din Botoșani va fi gazda unui eveniment deosebit, dedicat atât membrilor, cât și non-membrilor BIZZ.CLUB Botoșani.Zolt&a...

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
96

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (foto, video)

astăzi, 15:00
294

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.Totul...