Sute de participanți la Cupa „Arlechino Moldova”. Trofeul și medaliile au fost înmânate de fotbalistul botoșănean Andrei Dumitraș (fotogalerie)

Sute de participanți la Cupa „Arlechino Moldova”. Trofeul și medaliile au fost înmânate de fotbalistul botoșănean Andrei Dumitraș (fotogalerie)

La finalul săptămânii trecute, pe stadionul „Andrei Dumitraș” din comuna Pomârla s-a disputat cea de a doua ediție a Cupei „Arlechino Moldova”.

La această competiție au participat 18 echipe de fotbal, aducând pe teren peste 400 de copii, antrenori, profesori și voluntari, pentru a promova atât sportul de masă, cât și cel organizat la nivel de cluburi.

Câștigătorii de anul acesta sunt Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, clubul ACS Juniorul din Dorohoi și Școala Gimnazială „Gheorghe Popovici”, din Lozna, județul Botoșani.

Alături de voluntari și organizatori a fost și fotbalistul botoșănean Andrei Dumitraș, născut în Pomârla. Stadionul din comună fiind numit după acesta. Andrei Dumitraș le-a transmis un mesaj încurajator micilor fotbaliști și a decernat premiile alături de voluntarii asociației.

Acesta a jucat pe postul de fundaș la Ceahlăul, Steaua, U Craiova, Viitorul Constanța, FC Botoșani, Dante Botoșani, iar în prezent se află la echipa Bucovina Rădăuți.
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Botoșăneni invitați să participe la o conferință publică!

astăzi, 12:53
14

Cătălin Flutur, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, a transmis un comunicat de presă despre o conferință p...

Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

astăzi, 12:41
77

Andone a fost invitat prin telefon, de Horia Ivanovici, la emisiunea Fanatik Superliga, unde a discutat despre FC Botoșani și Valeriu Iftime. Dar și despre viitorul său ca antrenor.„Prim...

(P) Sistemul avantajos pentru încălzirea unui spațiu de mari dimensiuni

astăzi, 12:41
22

Costurile pentru utilități au crescut tot mai mult în ultimii ani și totodată apar mai multe îngrijorări legate de impactul asupra mediului înconjurător a sistemelor de î...