FC Botoșani - Sepsi 1-2! Dezastru!

FC Botoșani - Sepsi 1-2! Dezastru!

FC Botoșani și Sepsi s-au întâlnit în etapa a 27-a a primei divizii în Liga Întâi. Meciul era unul decisiv pentru ambele formații, în economia calificării în Play-Off, mai ales că FC Argeș și Astra au revenit în cursa pentru Play-Off. 

Prima acțiune periculoasă a meciului a venit în secunda 28. Petrilă a fost faultat în careu de Braun, însă centralul Chivulete nu a acordat penalty. A acordat totuși 40 de minute mai târziu. După o primă repriză controlată de Sepsi, Rodriguez a făcut o greșeală enormă în careu și a făcut cadou un penalty,  transformat de Vașvari. 0-1 din minutul 41. 

Și în repriza a doua FC Botoșani nu a jucat nimic. Ongenda a pasat la adversar, iar Tamaș a majorat diferența în minutul 71. 

Replica a venit în minutul 77, cand Ongenda a trimis în vinclu o minge din lovitură liberă, însă portarul Niczuly a aparat. 

FC Botoșani a înscris în minutul 93, din offside, prin Camara, însă reușita a fost validată. 

FC Botoșani pierde și rămâne cu emoții în privința calificării în Play-Off. În, schimb,  Sepsi e la un punct distanță de calificarea în Play-Off. Astra, Viitorul și Voluntari sunt ultimele adversare din acest campionat. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
48

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
210

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
138

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...