Postul de manager al Spitalului „Mavromati” din Botoșani a fost scos la concurs!

Din vara anului trecut și până în prezent numărul persoanelor care au venit pe funcția de conducere a unității sanitare se ridică la cinci. Dacă postul va fi ocupat în urma organizării acestui concurs, atunci va fi al șaselea manager de la „Mavromati” în aproximativ un an jumătate.

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare.

În momentul de față postul este ocupat în baza unui interimat de către Corneliu Prepeliță, care sâmbătă (n.r. 10 august 2024) împlinește o lună de zile de când se află la cârma unității sanitare.

Înainte de Corneliu Prepeliță la conducere a fost economistul Corneliu Mihai, dar care și-a dat demisia din motive de sănătate.

Funcția de manager a mai fost scoasă la concurs în primăvară, însă atunci singurul candidat înscris a fost respins pe motiv că nu a fost depusă la dosar copia certificată pentru conformitate a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată.

Astfel, concursul va avea loc la sediul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani și constă în două etape: prima face referire la verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, etapă eliminatorie, iar a doua etapă face referire la susținerea publică și de evaluare a proiectului de management.

Mai multe detalii despre cerințele concursului și când au loc probele pot fi consultate de pe site-ul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...