Corneliu Mihai, la prima conferință de presă după revenirea ca manager la Spitalul Mavromati! (Video)

În această dimineață, noul manager al Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani a oferit primele declarații în fața presei.

Corneliu Mihai, la prima conferință de presă după revenirea ca manager la Spitalul Mavromati! (Video)

 Corneliu Mihai  

Corneliu Mihai a vorbit despre planurile pe care le are ca manager al celei mai mari unități sanitare din județul Botoșani, dar a formulat câteva considerații și cu privire la situația în care se află în prezent spitalul pe care îl conduce.  

Noul manager a recunoscut că, față de 2018, se remarcă o serie de îmbunătățiri în Spitalul Mavromati, însă a avut și câteva critici la adresa șefilor de spital care i-au urmat la conducere.

”Am lăsat niște reguli, niște proceduri, niște circuite, care după plecarea mea nu s-au mai respectat. Sistemul de management este așa cum îl faci, dacă nu te preocupi de așa ceva se ajunge la situații neplăcute”, a spus Corneliu Mihai, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

De asemenea, Corneliu Mihai a precizat că este nevoie de timp pentru ca în spital să se simtă noile măsuri care vor fi aplicate.

”În cel puțin doi ani de zile putem ajunge la reguli clare”, spune Corneliu Mihai.

Au fost aduse în discuție și situațiile privind comportamentul cadrelor didactice față de pacienți și aparținători.  



Corneliu Mihai a mai condus Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, fiind înlocuit în 2018 de Livia Mihalache, dar a fost și coordonator al Unității de Asistență Medico-Socială din Flămânzi.

De profesie economist, a fost comisar-șef la Garda Financiară Botoșani, fiind numit de-a lungul timpului și în conducerile unor unități precum Nova Apaserv, ocupând o vreme și postul de subprefect în administrația botoșăneană.

Botoșăneanul Corneliu Mihai a fost și manager al Spitalului Clinic de Copii ”Sf. Maria” din Iași și al Spitalului ”Sf. Spiridon” Iași.

Vom reveni cu detalii!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
3

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
759

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
334

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...