Tulburător! Încă un medic din Botoșani a plecat la ceruri. ”O doamnă minunată. A fost un Mare Om!”

A stat în cabinet până când oboseala și-a spus cuvântul. Și-a iubit pacienții și a rămas lângă ei cât a putut de mult. Nu a mai apucat, însă, să se bucure de liniștea anilor de pensie.

Tulburător! Încă un medic din Botoșani a plecat la ceruri. ”O doamnă minunată. A fost un Mare Om!”

Doctorița Mariana Pârvu a părăsit această lume. A lăsat în urmă tristețe și lacrimi, dar și multe cuvinte de mulțumire pentru fiecare moment în care a avut grijă de cei care i-au cerut ajutor.

Medicul Mariana Pârvu a muncit și după ce vârsta i-a permis ieșirea la pensie. Și-a pus talantul în slujba semenilor. A activat în special în sectorul de Medicină școlară, cei mai mulți ani petrecându-i la cabinetul Colegiului Național ”A.T. Laurian” din municipiul Botoșani, deservind mai multe unități, de la Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”, Școala nr. 1 la Școala nr. 9 din Tulbureni sau Școala de Cooperație.

Soțul medicului Mariana Pârvu, doctorul Costică Pârvu (care activase ani mulți la fostul Sanepid, dar și la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani), s-a stins din viață în 2015, la doar 59 de ani.

”Ne-a părăsit. Doctorita Mariana Pârvu nu mai este printre noi. Odihnă veșnică”, a fost mesajul care i-a întristat pe toți cei care au cunoscut-o. ”A fost o doamnă minunată!”. ”Doamna Doctor a fost un Mare Om”.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Amintim că, în cursul zilei de astăzi, s-a stins din viață și medicul Dan Vasiliu, șeful secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
13

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
176

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...