Tulburător! Încă un medic din Botoșani a plecat la ceruri. ”O doamnă minunată. A fost un Mare Om!”

A stat în cabinet până când oboseala și-a spus cuvântul. Și-a iubit pacienții și a rămas lângă ei cât a putut de mult. Nu a mai apucat, însă, să se bucure de liniștea anilor de pensie.

Tulburător! Încă un medic din Botoșani a plecat la ceruri. ”O doamnă minunată. A fost un Mare Om!”

Doctorița Mariana Pârvu a părăsit această lume. A lăsat în urmă tristețe și lacrimi, dar și multe cuvinte de mulțumire pentru fiecare moment în care a avut grijă de cei care i-au cerut ajutor.

Medicul Mariana Pârvu a muncit și după ce vârsta i-a permis ieșirea la pensie. Și-a pus talantul în slujba semenilor. A activat în special în sectorul de Medicină școlară, cei mai mulți ani petrecându-i la cabinetul Colegiului Național ”A.T. Laurian” din municipiul Botoșani, deservind mai multe unități, de la Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”, Școala nr. 1 la Școala nr. 9 din Tulbureni sau Școala de Cooperație.

Soțul medicului Mariana Pârvu, doctorul Costică Pârvu (care activase ani mulți la fostul Sanepid, dar și la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani), s-a stins din viață în 2015, la doar 59 de ani.

”Ne-a părăsit. Doctorita Mariana Pârvu nu mai este printre noi. Odihnă veșnică”, a fost mesajul care i-a întristat pe toți cei care au cunoscut-o. ”A fost o doamnă minunată!”. ”Doamna Doctor a fost un Mare Om”.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Amintim că, în cursul zilei de astăzi, s-a stins din viață și medicul Dan Vasiliu, șeful secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
14

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
210

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
770

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...