Colegii deplâng moartea medicului Vasiliu. ”O pierdere imensă pentru spitalul nostru!”

A plecat la cele veșnice la 56 de ani. În ciuda eforturilor depuse de către colegii săi, viața celui care vreme de 30 de ani s-a aflat în slujba semenilor nu a putut fi salvată.

Colegii deplâng moartea medicului Vasiliu. ”O pierdere imensă pentru spitalul nostru!”

 Medicul Dan Vasiliu  

Dan Vasiliu, medic specialist şi şeful secţiei Cardiologie a Spitalului Municipal Dorohoi, s-a stins din viață astăzi, 22 martie. În urmă cu două zile, aeronava sanitară SMURD ateriza la Dorohoi, pacientul fiind preluat în comă profundă, fiind intubat. Inițial, a fost diagnosticat cu traumatism cranian cerebral acut, întrucât, sințindu-se rău, medicul a căzut din picioare și s-a lovit. Transportat la Iași, în ciuda eforturilor colegilor săi de a-I salva viața, totul s-a dovedit a fi zadarnic.  

Astăzi, medicul a urcat la ceruri. Conducerea Spitalului Municipal Dorohoi a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Cu nemărginită tristeţe, întregul personal al Spitalului Municipal Dorohoi deplânge pierderea fulgerătoare, la doar 56 de ani, a domnului doctor Vasiliu Dan, medic specialist şi şeful secţiei Cardiologie a Spitalului Municipal Dorohoi. Este o pierdere imensă pentru spitalul nostru, Dr. Vasiliu aflându-se în slujba pacienţilor de 30 de ani. Întreaga sa activitate şi experienţă ne-a ajutat pe noi toţi să tratăm pacienţi gravi şi întotdeauna uşa domniei sale era deschisă pentru toată lumea. Îi mulţumim domnului doctor pentru sacrificiile făcute şi îi vom fi veşnic recunoscători pentru tot ceea ce a dăruit de-a lungul vieţii sale. Suntem cu gândul şi sufletul alături de soţia sa, Dr. Vasiliu Simona, de fiica sa şi de întreaga familie. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aşeze alături de cei drepţi!”, este mesajul transmis de dr. Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Dumnezeu să îl ierte!

Citește și Durere și lacrimi în Sănătatea botoșăneană, s-a stins un medic foarte iubit: ”Era doctorul inimilor noastre!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
9

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
170

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...