Anchetă finalizată după ce o pacientă a reclamat comportamentul unui medic de la Mavromati! "A fost afectată atât imaginea medicului, cât și a spitalului"

Conducerea Spitalului Județean Mavromati s-a autosesizat și a dispus o anchetă internă după ce o botoșăneancă a reclamat comportamentul unui medic de pe una dintre secții.

Anchetă finalizată după ce o pacientă a reclamat comportamentul unui medic de la Mavromati! "A fost afectată atât imaginea medicului, cât și a spitalului"

Reprezentanții unității spitalicești au încercat să ia legătura cu persoana care și-a manifestat nemulțumirea pe o rețea de socializare, dar susțin că aceasta nu a dorit să furnizeze detalii despre cele petrecute.

"În timpul anchetei, persoana care a postat pe Facebook comentarii negative la adresa unui medic din cadrul spitalului a fost contactată, aceasta refuzând să furnizeze informații suplimentare. Concluziile anchetei interne infirmă afirmațiile postate în spațiul public. Pe scurt: pacienta a fost examinată de medicul de gardă din Unitatea de Primire Urgențe, cât și de medicul de pe Secția Neurologie, diagnosticul stabilit de către aceștia arătând că persoana nu a prezentat o urgență medicală și nu a necesitat internare. Pentru că informațiile nu sunt susținute și nu sunt confirmate, considerăm că a fost afecată atât imaginea spitalului cât și a medicului. Libertatea de exprimare nu dă dreptul unor persoane să afecteze demnitatea unor profesioniști, cu afirmații defăimătoare, calomnioase. Pentru îmbunătățirea serviciilor medicale, a calității actului medical, conducerea spitalului a ținut și va ține întotdeauna cont de reclamațiile, recomandările pacienților sau aparținătorilor, în toate cazurile în care acestea se vor dovedi reale", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Mavromati.

Femeia și-a exprimat nemulțumirea, în urmă cu câteva zile, printr-o postare pe Facebook, pe pagina unității spitalicești. Aceasta spune că a ajuns cu mama ei la Unitatea de Primire Urgențe, iar când a urcat pe o secție pentru consultație un medic ar fi fost supărat că "a fost trezit din somn."

Citește și Botoșăneancă revoltată de comportamentul unui medic de la Spitalul Mavromati

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
9

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
25

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...