Distribuitor şi consumator de droguri trimis în faţa judecătorilor!

Dosarul unui botoşănean trimis în judecată de procurorii DIICOT de la Suceava ajunge pe masa magistraţilor de la Tribunalul Botoşani, după ce a trecut de camera preliminară.

Distribuitor şi consumator de droguri trimis în faţa judecătorilor!

George G. a fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc în modalităţile procurării, deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, după o anchetă pe parcursul căreia acesta a stat şi în arest preventiv dar şi în arest la domiciliu.

Odată ce dosarul său ajunge la instanţă, judecătorii au schimbat măsura preventivă în aceea a controlului judiciar. Cu câteva interdicţii, însă, printre acestea fiind şi aceea de a nu se apropia cu martorii din dosar, de altfel clienţii săi. Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2016, botoşănean a comercializat diverse cantităţi de droguri de risc, în special cannabis, procurate din diverse surse, mai mult consumatori, gramajele variind între cinci şi 18 grame, în mai multe rânduri.

Anchetatorii au aflat de calitatea lui de distribuitor, astfel că l-au pus sub monitorizare, iar în februarie anul acesta, tânărul a fost depistat în trafic, la intrarea în Botoşani dinspre Iaşi. În urma percheziţiei, în rucsacul botoşăneanului a fosz găsită cantitatea de 18,72 grame de cannabis. Pe lângă cannabis, însă, botoşăneanul avea la dispoziţie şi ecstasy sau amfetamine de tipul MDMA.

Când i-au cercetat şi domiciliul, procurorii au depistat şi trei filtre de ţigarete confecţionate artizanal şi o râşniţă, care în urma analizelor au evidenţiat prezenţa cannabisului. Tânărul nu era un necunoscut procurorilor DIICOT, fiind cunoscut şi după ce a fost cercetat inclusiv de anchetatorii de la DIICOT Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
229

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
143

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
220

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...