Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, la intrare în localitatea Brehuiești, este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise. 

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Preluat de la locul accidentului de o ambulanță, Alexandru S., din Suceava, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, unde a devenit extrem de agitat, cadrele medicale fiind nevoite să îl sedeze pentru a se calma.

Pe parcursul evaluării medicale tânărul a suferit și o criză comițială tonico-clonică. 

În urma accidentului, suceveanul a suferit mai mult contuzii și o plagă temporo-parietală stângă astfel că a fost internat în Compartimentul Neurochirurgie a Spitalului Mavromati unde va fi supus mai multor investigații, urmând ca medicii să stabilească dacă starea de agitație a pacientului a fost dată de lovitura la cap sau de consumul unor sunstanțe interzise.

De altfel, tânărul le-ar fi spus cadrelor medicale că ar fi consumat substanțe etnobotanice. Pe lângă analizele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și în vederea examinării toxicologice pentru a se stabili dacă într-adevăr a consumat substanțe halucinogene.

Tânărul se afla la volanul unui BMW alături de un amic și se deplasau spre Botoșani. La intrare în localitatea Brehuiești a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens unde a rupt mai multe indicatoare rutiere și s-a răsturnat pe cupolă în șanț. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
19

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
29

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...