Patru mașini avariate și o persoană rănită, din vina unui șofer care s-a urcat băut la volan! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

O persoana a fost ranita, vineri dimineata, intr-un accident rutier in  care au fost implicate patru autoturisme, ce a avut loc pe Calea Nationala, in fata Stadionului Municipal.

Patru mașini avariate și o persoană rănită, din vina unui șofer care s-a urcat băut la volan! FOTO, VIDEO

Soferul unui autoturism VW Passat, ce se deplasa dinspre gara spre stadion, nu a pastrat distanta fata de masinile din fata care oprisera la trecerea de pietoni, intrand in plin in ele. Autoturismul a lovit mai intai un taxi Skoda, in care se afla soferul, dar si un client, dupa care taxiul a ricosat intr-un VW Golf, iar acesta din urma intr-un Citroen.

In urma impactului, taxiul a iesit cel mai șifonat, iar soferul acestuia a fost ranit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu o ambulanta. 

Soferul autoturismului VW Passat a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. 

"Este vorba despre un accident de circulatie, care a avut drept cauza nepastrarea distantei in mers. Autoturismul VW Passat, condus de un conducator auto care in urma testarii cu aparatul etoltest i-a iesit o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat, nu a pastrat distanta regulamentare fata de taxi, acesta fiind proiectat la randul lui intr-un VW, iar acesta la randul sau a fost proiectat intr-un Citroen. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto a autorismului taxi.", a declarat Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
171

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
138

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1124

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...