Infractorii voiajori, o nouă ocupație în domeniul "profesioniștilor": Nouă dintre ei, prinși de polițiști acționând la Vlădeni!

În cazul celor nouă persoane depistate la Vlădeni au fost dispuse amenzi în valoare de 5.500 lei. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 86 de vase de bucătărie.

Infractorii voiajori, o nouă ocupație în domeniul "profesioniștilor": Nouă dintre ei, prinși de polițiști acționând la Vlădeni!

Pe 22 martie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani şi cei din cadrul Secţiei Rurale 1 Botoşani şi Secţiei Rurale 3 Botoşani au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor comise de infractori voiajori. Poliţiştii au urmărit de asemenea combaterea faptelor ilicite de comerţ, precum şi întărirea disciplinei rutiere.   

Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare, fiind depistate 40 de persoane cu domicilii diferite de judeţul Botoşani, care aveau un comportament suspect.

Astfel, la data de 22.03.2017, în jurul orei 16.30, pe raza localităţii Brehuiești, comuna Vlădeni, au fost depistate nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 17 şi 58 de ani, toate din judeţul Sălaj, care ofereau spre vânzare diverse bunuri, fără să deţină documente legale de proveniență.

Față de două persoane s-a dispus măsura sancționării contravenționale conform cu amendă în cuantum de 5.500 lei, pentru săvârşirea de acte ilicite de comerţ. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 86 de vase de bucătărie.

În urma activităţilor, poliţiştii au constatat în total 136 de fapte contravenţionale, aplicându-se sancţiuni cu amenzi în cuantum total de 44.007 lei. Cele mai multe dintre acestea s-au referit la încălcarea normelor legale de comerţ sau a regimului rutier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
252

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
309

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
699

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...