O mașină s-a răsturnat pe câmp din vina unei șoferițe care s-a speriat! Două persoane, la spital! FOTO
ACCIDENT!

Doi bărbați au fost răniți, marți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp de pe marginea drumului național Botoșani-Dorohoi.

O mașină s-a răsturnat pe câmp din vina unei șoferițe care s-a speriat! Două persoane, la spital! FOTO

Accidentul a avut loc între Brăești și Leorda. Un Opel Corsa, în care se aflau doi bărbați unul de 40 de ani şi cel de-al doilea de 39 de ani, se deplasa dinspre Dorohoi spre Botoșani.

La un moment dat, o tânără în vârstă de 21 de ani, aflată la volanul unui BMW, s-a angajat în depășirea Opelului dar din sens opus venea un alt autoturism. Șoferița s-a speriat și a tras dreapta de volan, acroșând Opelul care a lovit un parapet, iar mai apoi s-a răsturnat pe câmp, pe cupolă.

Unul dintre bărbații din Opel a reușit să iasă singur din mașină, cel de-al doilea fiind scos de pompieri. Răniții au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
567

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
103

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...