Minor băgat după gratii!

Nu mai stau în bănci, dar se califică la "Școala vieții". Un minor din Botoșani a ajuns în Arestul Poliției, iar magistrații vor decide dacă se impune măsura arestării preventive pentru minorul de 17 ani, acuzat de tentativă la tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată. 

Minor băgat după gratii!
Pe 11 decembrie a fost reţinut pentru 24 de ore, în arestul IPJ Botoşani, un tânăr de 17 ani, din localitatea Vlădeni, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
Din cercetări a reieşit faptul că la data de 09.12.2017 tânărul a pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 66 de ani, din localitatea Brehuieşti, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri, fiind surprins de persoana vătămată, iar pentru a-şi asigura scăparea, a folosit ameninţări la adresa victimei.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată, urmând ca la data de 12.12.2017 tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
64

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
82

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
382

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...