Bărbat mort după un scandal la un priveghi, în Centrul Vechi! A fost lovit cu maşina! FOTO

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Botoşani a murit miercuri dimineaţă după ce se pare că a fost lovit intenţionat de un autoturism, după un conflict cu un alt bărbat.

Bărbat mort după un scandal la un priveghi, în Centrul Vechi! A fost lovit cu maşina! FOTO

Incidentul a avut loc în zona Bisericii Sf. Spiridon, din municipiul Botoşani. Bărbatul de 41 de ani participa, marţi seara, la un priveghi al unui cetăţean de etnie romă. Acesta a avut un conflict cu un bărbat de 43 de ani.

La câteva ore după conflict, în jurul orei 04.30, bărbatul de 41 de ani a ieşit în stradă şi s-a îndreptat către Centrul Vechi, fiind însoţit de alte două persoane. În apropiere se afla şi individul cu care se certase. Acesta s-a urcat în autoturism şi s-a îndreptat către grupul în care se afla cel cu care se certase şi l-a lovit, se pare intenţionat, cu maşina pe bărbatul de 41 de ani.

În zonă se aflau şi echipaje de poliţişti şi jandarmi care au văzut când victima a căzut după ce a fost lovită de maşină.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, bărbatul accidentat fiind transportat la spital. Din păcate, acesta a decedat după o oră, rănile suferite fiind mult prea grave. La Unitatea de Primire Urgenţe au ajuns şi rudele decedatului, fiind chemaţi şi mascaţii, pentru ca situaţia să nu degenereze. 

Individul care se afla la volanul autoturismului a fost ridicat şi dus la audieri la Poliţie.

În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Ancheta oamenilor legii va stabili dacă gestul şoferului a fost unul cu intenţie, în funcţie de concluziile cercetărilor urmând a fi făcută şi încadrarea juridică a faptei.





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
88

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
222

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...